Strømløst

Så er det booket konsert i min fineste hjemby Oslo! Jeg har skrevet noen nye sanger, og synes det er perfekt å presentere dem i Rockefellers «Strømløst»-format. Det blir sitteplasser til publikum, lyskastere byttes ut med levende lys og bandet går fra 8 til 4 stk. 20. Februar på Rockefeller.

Share

3 kommentarer til «Strømløst»

 1. Kjære Siri!!
  Jeg har så sinnsykt lyst til å gå på strømløst konserten din den 20.februar! Du er min aller aller aller mest favoritt artist og det er ikke en eneste sang av deg, som jeg ikke kan utenatt. Jeg er 100000% sikker på at jeg er din aller største fan! Har dere noen ekstra biletter til meg og kanskje sånn at jeg får tatt med en venn? Betaler til og med det dobbelte!!!

  Klem Benedicte

  1. Hei Benedicte!
   Så koselig :-) Det skal fortsatt være noen få billetter igjen til konserten så vidt jeg vet. Har du prøvd på billettservice? Så slipper du å betale dobbelt! Si i fra hvis det ikke går å kjøpe der.

   1. Hei kjære Siri!
    å nå ble jeg skikkelig glad! Det sto for noen dager siden at det ikke var flere igjen :) men nå får jeg kjøpt billetter!! Tusen takk :)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *