Takk, Øya!

Tusen takk for meg, Øya! Var helt fantastisk å få spille for dere i gnistrende solskinn på fredag.

Siri Nilsen, Øya Festival Oslo 2012

Anmeldelsene sa bl.a:

5/6 «Hun får vist fram hvilken nydelig stemme hun har, og spesielt på «Stille Vann» imponerer hun stort. Vi har bare sett starten på det som kan bli en riktig bra artist.» Eirik Aimar Engebretsen, Aftenposten

4/6 «Siri Nilsen er allerede i ferd med å meisle ut sin helt egen, personlige stil – en fascinerende krysning av melankolsk, sårbar sødme og indre styrke, alt konkretisert via enkle og direkte, men gode tekster og et lydbilde som aldri ligger midt i gata…«Hvor skal du gå» spør Siri Nilsen avslutningsvis etter en liten, men svært hyggelig time denne fredags formiddagen.
Svaret er enkelt; videre fremover, med hevet hode.» Stein Østbø, VG

«Det er noe naturlig og utilgjort ved hele henne enten hun synger eller snakker. Den samme åpenheten preger musikken hennes. Enkle, men overbevisende arrangementer og iørefallende melodier åpner for at vi som publikum kan vie tekstene hennes fullt fokus. Og tekst er noe Siri Nilsen virkelig kan.» Linnéa Haug, AktiviOslo

4/6 «Siri Nilsen har et eget blikk for de slående enkle tekstformuleringene, på samme måte bygger hun opp låtene rundt oppfinnsomme rytmefigurer og original instrumentering. Låtene utvikler seg fra plate til scene, uten å miste særpreg, tvert imot: Siri Nilsen høres stadig mer ut som seg selv.» Bernt Erik Pedersen, Dagsavisen

Share

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *