Akkorder til Alle Snakker Sant

Hei, her er akkorder til «Alle snakker sant» :-) Det er mange som ber om ukulele-akkorder! Derfor har jeg tegnet dem opp på venstre side. Der det står et 5.-tall vedsiden av betyr det at det er femte bånd. Det finnes mange måter å spille disse akkordene på, jeg har bare tegnet opp det jeg pleier å spille til denne sangen.

Hvis du er fersk i faget anbefaler jeg denne siden; Ukulele Chordfinder, som hjelp til å stemme og finne fram på ukulela. Husk å velge stemming til høyre først. Jeg stemmer ukulela i C (GCEA).

YouTubeHvis du vil covre låta, legg opp en video på YouTube og send meg et tips her i kommentarfeltet!

 

For those of you who have requested them, here are the chords for «Alle snakker sant» :-)

Alle Snakker Sant akkorder

 

Share

65 kommentarer til «Akkorder til Alle Snakker Sant»

 1. Hei!
  Tusen takk for musikkmagien du skaper med sangene dine. Du og ukulelen din treffer hjertet mitt gang på gang. Du synger NYDELIG!

  Det er fantastisk at du deler akkorder til Alle snakker sant. Jeg ønsker meg veldig akkorder til Ta meg med, jeg, for det er den fineste sangen jeg vet. Skulle så gjerne kunne spille den selv, men jeg er ikke så flink å plukke akkordene selv.

  Hilsen Laila

  1. Takk Laila! Sånn kjapt er akkordene omtrent D (sus4) og F (6) i versene også G og Em på «ta meg med»-biten, og til slutt Gm og Dm på utroen. :-)

 2. Hei,

  Tusen takk for at du har lagt ut akkordene til denne nydelige sangen! Jeg har lyst til å lage et arr for ungdomsorkesteret jeg dirigerer (10 strykere og piano), håper du syns det er OK? Det kan vel kalles en cover :)

  Hilsen Elin

 3. Hei,

  Dattra mi skal synge på skolen og har tenkt å synge «alle snakker sant» – en sang både hun og vi liker. Men, de må ha med musikk uten sang (a la karaoke). Kan du legge ut en «sing a long» av «alle snakker sant» på iTunes?

  1. Hei, jeg har ikke noen singback-versjoner av innspillingene mine. Men kanskje det går an at en medelev/lærer/forelder øver inn akkordene på ukulele/gitar/piano?

   1. Hei og takk for raskt svar!

    Det er nok ikke tid til det… De har ikke hatt mer enn en uke på seg – og må ha med CD med den ene sangen i singback (opptreden er på førstkommende fredag). Men, det kan være noe for deg for fremtiden. «Alle snakker sant» er en sang som sitter med deg i hodet, og som det sannsynligvis er flere som kunne tenke seg en singback-versjon av.

 4. Hei! Jeg har en søster på 10 år som liker sangene din og ser veldig opp til deg. Hun har gått på ukulelekurs og er veldig motivert og utrolig flink. Hun er nå begynt å øve på «alle snakker sant», men hun sliter litt med å forstå fingerspillet til akkordene, tror hun er vant til tab. fra kurset hun har gått på. Er det noe du kunne ha lagt ut? :)

  1. Hei, jeg vet ikke hvordan man skriver ut tab, eller fingerspill i det hele tatt. Men det ligger en del liveopptak på youtube, der går det kanskje an å se hvordan jeg spiller? Hvis ikke er det jo bare kult om hun finner på sin egen måte å gjøre det på! :-)

 5. Siri! Kunne du tenke deg å skrive opp akkordene til Lucias sang? Den er superfin, og jeg kunne tenke meg å spille den selv! :)

 6. Hei Siri!
  Jeg ELSKER «Alle snakker sant» og vil gjerne lære å spille den på gitar. Men jeg så den kun var på ukulele, og jeg spiller jo kun vanlig gitar.
  Neste år på skolen jeg går på skal vi ha det årlige showet «Sammen på Nordby» det er mitt siste år og jeg vil gjerne synge og spille gitar med venninnen min. Vi har valgt å skille oss ut, og vil gjerne synge en Norsk sang. Vi elsker denne sangen og vil gjerne synge den. Men tror du det er en mulighet for å spille den på gitar? Hvis du/noen kunne funnet ut akkordene til vanlig gitar hadde det vært supert! :-)

  1. Hei Anna Sofia!

   Kult at dere vil spille en norsk sang :-) Det er bare å bruke de samme akkordene, om du kan dem på gitar! Grepsbildene på siden her funker bare på ukulele. Der hvor det står Gm9 og Dm4 kan du bare spille vanlig Gm og Dm hvis du vil. Siri

 7. Hei:)
  Jeg hører mye på dine sanger. Og i et skoleprosjekt på skolen, skal vi velge 5 sanger og skrive om det finnes noen spesiell historie til denne sangen. Så jeg lurer på om du har noen historie til noen av sangene dine.
  Hadde vært fint med svar snarest mulig :D

  1. Hei Vanja! Jeg har ikke noen spesiell historie til noen av sangene, men du kan jo kanskje skrive noe om hva du tror sangene handler om? Siri

   1. Hei igjen. Jeg får prøve det:) Men kan du kanskje fortelle meg litt mer hva «alle snakker sant» handler om, slik at jeg får skrevet det som er riktig? :D

 8. Hei Siri!
  Jeg vil bare takke for en fantastisk konsert i kveld på John Dee! Og takk for signert cd og klem!
  Nå har jeg bestilt billett til rockefeller i mars, gleder meg sykt! <3

  1. Hei Alexandra! Så koselig! Gleder meg til Rockefeller, håper du står langt framme så jeg kan se på deg om jeg glemmer teksten til «Skjøtet» :-)

 9. Hei!
  Jeg liker veldig godt musikken din! Har egentilg ikke begynt å høre på den før i det siste, men jeg liker sangene dine veldig godt, så nå hører jeg på dem hele tiden… Men, det jeg egentlig lurte på var litt hvilke virkemidler du bruker i tekstene på sangene dine, hvis du tenket over hva du bruker da… Du skjønner, jeg har et skoleprosjekt der jeg har valgt deg som lyriker og skal da analysere 2 av sangne dine, og det er egentilg litt vanskelig.. Noen tips?

  1. Hei! Hm… Jeg tror jeg bruker en del metaforer, bilder/symboler og sånn! Om du sier hvilke to sanger du har valgt, kan jeg kanskje komme på noe mer?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *