Akkorder til Alle Snakker Sant

Hei, her er akkorder til «Alle snakker sant» :-) Det er mange som ber om ukulele-akkorder! Derfor har jeg tegnet dem opp på venstre side. Der det står et 5.-tall vedsiden av betyr det at det er femte bånd. Det finnes mange måter å spille disse akkordene på, jeg har bare tegnet opp det jeg pleier å spille til denne sangen.

Hvis du er fersk i faget anbefaler jeg denne siden; Ukulele Chordfinder, som hjelp til å stemme og finne fram på ukulela. Husk å velge stemming til høyre først. Jeg stemmer ukulela i C (GCEA).

YouTubeHvis du vil covre låta, legg opp en video på YouTube og send meg et tips her i kommentarfeltet!

 

For those of you who have requested them, here are the chords for «Alle snakker sant» :-)

Alle Snakker Sant akkorder

 

Share

65 kommentarer til «Akkorder til Alle Snakker Sant»

 1. HEI!
  Jeg må bare føye meg til andre her, og si at jeg gleder meg villt til konserten på onsdag!!! men når ca går du på scenen? :)
  Ditt siste album er helt fantastisk! Jeg hører på det hele tiden! Så håper jeg du spiller «skjøtet» på konserten, for det er favorittsangen min <3
  Keep up the good work Siri ! :-D

 2. Hei Siri!
  Jeg gleder meg ekstremt masse til konserten på onsdag, og jeg lurte på om det selges noe på konserten? (cd, plakat, t-skjorter etc.) Og om du skriver autografer etter konserten? Noe jeg virkelig håper du gjør :-D

 3. Hei!
  eg lure på om du kan sei kass merke du anbefale å kjøpe av soprano ukulele med picup.
  no spille eg på ei stagg ukulele som eg ikkje er helt fornøgd med fordi den ikkje har kasse.

  1. Hei! Jeg anbefaler å kjøpe en Kala eller Risa ukulele, også sette inn pick-up etterpå. Så vidt jeg vet selges det ikke så mange ukuleler med kasse, det følger som regel med trekk. Men kasse kan du feks kjøpe på http://www.ukulele.de/menu/ eller på ebay ;-)

   1. Hei!
    Vet ikke om du har kjøpt ukulele med pickup enda, men jeg kom over en fra Oscar Schmidt som heter ou7te. Det er tenorstørrelsen som er den nest største, men den stemmes fortsatt som en vanlig ukulele. Litt lettere å holde rundt og litt bedre plass til fingrene :) Fikk den til en veldig god pris på dette nettstedet: http://www.instrumentalley.com/Oscar-Schmidt-OU7TE-Spalted-Mango-Tenor-Uke-p/ou7te.htm. Tar litt tid før den kommer, men da den til slutt kom så hadde de lagt med kabel og stemmeapparat helt gratis :) Billig koffert kan du velge med også, den er veldig fin. Kan sende deg bilde om du vil :)
    Lykke til uansett, håper bare Siri kan legge ut mange flere sanger med grep for ukulele. Mye artigere å spille hennes sanger en Somewhere over the rainbow og espen lind :)

 4. Hei!
  Takk for at du legger ut akkorder! Jeg har så lyst til å kjøpe meg en ukulele, men ser at det er forskjellige størrelser på de,sånn sopran og tenor og sånn…Lurer på om du kan fortelle hvilken type du bruker?
  Også må jeg bare legge til at det er sjelden jeg blir så rørt av både stemmen,teksten og musikken som jeg blir når jeg hører dine sanger :)

 5. Hei!
  Hadde vært supert om du kunne lagt ut akkordene til «Jeg vet!»
  Synes det er en nydelig sang og vurderer å bruke den som eksamens-repertoar og derfor hadde det vært supert å fått akkordene, fordi jeg synes det er vanskelig å plukke dem selv.

  – Eirin

  1. Hei Eirin! Jeg spiller den sangen i G, skal sette meg ned ved pianoet og finne ut av hva alle akkordene heter så snart jeg får tid!

 6. kan du lage noke som vise plukkinga di? eg sjønne ikkje den. men eg trur eg ska delta på ukm uansett me sangen

  1. Vet ikke hvordan jeg noterer plukking, men se på noen av live-videoene fra YouTube, kanskje det hjelper? Kult at du skal på UKM!

 7. Supert med akkorder! Åh, fine Siri, jeg får lyst til å spille alle sangene dine, tror du kanskje du kunne lagt ut akkorder på flere av sangene dine? :)
  Digger deg!

 8. Supert at du har lagt de ut! har lett etter de så lenge. Elsker sangen! :) Nå er det bare øvinga som gjenstår…

 9. Hei Siri!
  Tusen takk for akkordene! Nå er jeg i full gang med øvinga på ukulelen :-D

  Jeg gleder meg ihjel til konserten din på John Dee!, men jeg lurte på om du bare skal spille sanger fra den nye plata? :)

  1. Hei Frida! Blir mange fra det siste albumet og noen fra det forrige :-) Er det noen spesielle du vil høre?

   1. Hei!
    Jeg elsker alle sangene på det nye albumet! Spesielt skjøtet, ta meg med og enkle ting.
    På det forrige albumet liker jeg veldig godt Åpen bok, Herrregud og Lucias sang, så det hadde vært fantastiskt om du kunne spilt noen av de :-)

    Jeg kjøpte det nye albumet ditt i går, og jeg kan ikke huske sist gang jeg kjøpte en cd! Jeg elsker både stemmen din, sangtekstene og melodiene!
    Og så synes jeg det er litt morsomt at jeg digget deg da jeg var mindre også, da du var med i Majas steinansikt ;-)

 10. Herlig! Takk for at du deler! PS: Du har ikke tilfeldigvis akkordene til «Hodet, hjertet eller magen» også? :)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *