Akkorder til Alle Snakker Sant

Hei, her er akkorder til «Alle snakker sant» :-) Det er mange som ber om ukulele-akkorder! Derfor har jeg tegnet dem opp på venstre side. Der det står et 5.-tall vedsiden av betyr det at det er femte bånd. Det finnes mange måter å spille disse akkordene på, jeg har bare tegnet opp det jeg pleier å spille til denne sangen.

Hvis du er fersk i faget anbefaler jeg denne siden; Ukulele Chordfinder, som hjelp til å stemme og finne fram på ukulela. Husk å velge stemming til høyre først. Jeg stemmer ukulela i C (GCEA).

YouTubeHvis du vil covre låta, legg opp en video på YouTube og send meg et tips her i kommentarfeltet!

 

For those of you who have requested them, here are the chords for «Alle snakker sant» :-)

Alle Snakker Sant akkorder

 

Share

65 kommentarer til «Akkorder til Alle Snakker Sant»

 1. Hei. Jeg prøver å lære meg låten, men klarer ikke å høre fingerspillet. Hvordan går det? Kjempe flott at du legger ut akkordene her!
  Håper du kommer til Bergen igjen snart.

 2. Hvordan taktart er det i «Jeg vet»? Jeg finner ikke helt ut av det…Skifter den taktart eller er det bare tempo som skifter?

 3. Har du pianonotene til «jeg vet»? Jeg har tenkt til å synge den for et skoleprosjekt, men det ligger bare gitar akkorder ute. Elsker sangene dine :)
  Hilsen travel fan

  1. Hei Ingvild, har bare skrevet gitarakkorder her på siden. Men det er veldig enkelt pianospill! Hyggelig at du vil spille den :-)

   1. Men jeg har prøvd å spille den på piano og det høres ikke helt riktig ut.. kan ikke du legge det ut her på siden med akkordene til den på piano?

 4. Hei, kjære, søte, fantastiske Siri! Jeg elsker musikken din! Den er virkelig inspirerende for en liten musiker. Har sykt lyst å spille noe av den selv, har du mulighet til å legge ut akkorder til «stille vann» og «herregud»? Det er desidert yndlingssangene mine og de er bare så utrolig bra! Jeg ville blitt kjempeglad hvis du kunne gjort det! Takk!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *