GJESTEBOK

Takk for at du besøker disse sidene.
Thank you for visiting these pages.
Foreign visitors: please feel free to write in your own language!

115 kommentarer til «GJESTEBOK»

 1. Hei.
  Vil bare takke deg for de vakre sangene dine. Spesielt 3 av dem har hjulpet meg veldig i et veldig vanskelig brudd jeg er i ferd med å prosessere for tiden. Det er som om du har sett rett inn i hjertet mitt da du skrev disse sangene.

  Mvh …

 2. Hei Siri, ville bare si at du og musikken din har heltestatus her i husstanden, alle fra minste jenta på åtte til største på 38 synger og nynner til stadighet på sangene dine. Personlig er favoritten min «stille vann», som gir meg ro i sjelen i tunge og stressende perioder. To gjennomspillinger i et stille rom for meg selv så får jeg alltid roen til å være familiefar på plass, uansett hva som kan ha skjedd i en hektisk arbeidshverdag.

  1. Så godt å høre Frei! Tror jeg skal lese denne kommentaren et par ganger i et stille rom for meg selv av og til :)

 3. Hei! Hørte en låt av deg på Nitimen i dag. Det var et hyggelig gjenhør. Håper du har det bra der du er ♥️

 4. Hei, har du planer om å holde flere konserter? Sangene dine og stemmen din er utrolig vakre og griper om hjertet!

 5. Hei Siri
  Jeg skal prøve å ikke gjøre denne meldingen alt for lang men jeg ville bare si hvor mye musikken din betyr for meg. Den første sangen av deg jeg hørte var Alle Snakker Sant og jeg elsket den. Jeg søkte opp deg som artist og Alle Snakker Sant albumet ble mitt favoritt. Du har en klar, ren og nydelig stemme og alle tekstene er dype, vakre og fulle av følelser.
  Da min bestefar døde i 2016 var det en tøff periode for meg, og jeg hørte på Brev og Jeg Vet konstant. På en måte fikk jeg ut akkurat det jeg følte i de sangene.
  Til sist vil jeg bare si tusen takk for den fantastiske musikken du langer. Jeg har desverre ikke fått vært på en av dine live konserter enda, men håper jeg får sjansen snart! Jeg håper du fortsetter med musikk lenge fremover.

  Hilsen Helle

 6. Hei Siri.
  Jeg ville bare takke deg av hele mitt hjerte for musikken du har skapt. For tekstene dine, og det du formidler. Jeg vil takke deg enormt for at jeg har kunne finne meg selv i tekstene, å skjønt at jeg ikke er alene om å tenke og føle det du synger om. Mange av sangene dine har vært min terapi i noen situasjoner.
  Jeg håper jeg får se deg live en gang, å kanskje kunne takke deg personlig.
  Tusen takk. Stor klem og mye takknemlighet fra Marita.

 7. Hei Siri. Jeg er en ung mann fra Tyrkia. Sangene dine inspirerer meg. Tydeligvis var jeg bekymret for at jeg ikke hadde hørt en ny sang i 4 år. Jeg lurte bare på om du sluttet musikk. Du må vite det ikke bare i Norge, men også på et fjernt sted spiller sangene. Jeg håper du føler dette fordi jeg har brukt mye tid med sangene dine.

  1. Takk for koselig melding Mustafa! Og beklager sent svar. Jeg har tatt en pause fra musikken, men det varmer hjertet å lese den fine kommenatren din.

  1. Hei Melina! Beklager veldig sent svar, jeg har ikke vært så flink til å sjekke kommentarer her. Du har sikkert blitt 7 år siden sist :-) Jeg spiller ikke konserter nå for tiden, men kanskje en gang i fremtiden? Stor klem fra Siri

 8. Hej Siri,

  Ovetande om du läser dessa kommentarer men… Din musik är vacker som få, jag bilade igenom Norge 2014 och otippat nog försvann radio kanalerna när jag passerade gränsen mellan Sverige och Norge. Efter lite letande hittade jag tillslut en station och de spelade just dig. Jag har spenderat många timmar i min bil till radion och lyssnat på många sommarplågor men hörde dig en gång på just den genomfarten och din musik har inprintat på mig på en nivå som få musik låtar gör. Tack!! En konstnär som skapar nått sådan kan inte annat än beundras. Jag hoppas att jag får höra mer från dig i framtiden.

  /Oscar with love form Stockholm

 9. Kom til Trondheim snart <3 Husker godt når jeg hørte deg på Byscenen, fantastisk musikk som traff meg rett i hjertet.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *