GJESTEBOK

Takk for at du besøker disse sidene.
Thank you for visiting these pages.
Foreign visitors: please feel free to write in your own language!

94 kommentarer til «GJESTEBOK»

 1. Jeg er fasinert av din visdom til å være et så ungt menneske. Din dybde og mellommenneskelige forståelse er helt unik til å være et så ungt menneske. ‘Stille Vann’ rører meg dypt. Tusen takk for at du setter riktig ord på de viktige tingene i livet.

 2. Hei! Blir det mulig å høre deg på festival eller konserter denne sommeren, eller utover høsten?
  mvh
  – Kjetil

  1. Hei Kjetil! Jeg har tatt en pause fra å opptre, så vil ikke være noe på en stund framover. God sommer!

 3. Hei Siri!
  Hørte deg for første gang for noen år siden, men er kun noen uker siden jeg begynte å høre mer på. Det er noe som har fått «Alle snakker sant» og «Skjøtet» til å flyte inn i hodet mitt fra tid til annen, uten at jeg har vist hvorfor. Det er noe fortryllende med måten du skriver og synger på. Det er både inspirerende og tankevekkende. Gleder meg til mer!

  Hilsen Stine :)

 4. Hei Siri! Jeg har funnet sangene dine kanskje 20 minut siden og jeg ble forelsket med en gang. Jeg synes det er veldig god låter og du er ei veldig god sangerinne.

  Hilsen Jakub.

 5. Hei Siri! Har et spørsmål til deg! Jeg driver med en skoleoppgave nå, og da fordyper jeg meg i deg og din far. Jeg har valgt å skrive litt om 2 av dine sanger, ´´Alle snakker sant´´ og ´´Stille vann´´. Lurer bare på hva betydningen av de to sangene er og hva som fikk deg til å skrive de! :)
  Håper jeg kan få svar! :)

 6. Hello Siri!
  I’m a big fan from a little country called Malaysia. I think that you are incredibly talented and your work is absolutely wonderful! Your music brings joy to my life :) if only I understood Norwegian :(

  <> will always be my favourite song!

 7. Hi Siri,
  I usually don´t write comments in guestbooks, but in this special occasion I have to say that I fell in love with your album «Alle Snakker Sant» instantly. Although I don´t understand a word of what you are singing, the music and your voice are very affecting. Thanks for this!

 8. Hei Siri!

  Må først si at du er så utrolig dyktig, nydelig musikk.
  Så må jeg spørre – er du interessert i å selge den nydelige kjolen din fra Spellemann??? (Dagmar Carol Velvet Maxi Dress fra 2010). HÅÅÅPER!!! Isåfall, send meg en mail;)

  GOD HELG!

 9. Hei Siri! Jeg var på konserten din på Rockefeller her om dagen, og synes det var helt fantastisk! Du leverte en av de beste konsertopplevelsene jeg har hatt på lenge (og jeg var på Eric Clapton i Royal Albert Hall i vår;). Tror forøvrig 13-årige deg hadde sett seg meget fornøyd med det siste nummeret ditt.

  Beste ønsker!
  Audun

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *