GJESTEBOK

Takk for at du besøker disse sidene.
Thank you for visiting these pages.
Foreign visitors: please feel free to write in your own language!

97 kommentarer til «GJESTEBOK»

 1. Hej Siri,
  ich wollte mich bei dir bedanken für deine sehr schöne Musik die mich besonders beim gestalten meiner Gedanken und Träumen hilft und mich auch immer wieder reizt in dein wunderschönes Heimatland zu reisen.
  Ich hoffe man hört eines Tages wieder was von dir und deiner Leidenschaft. Alles gute für Dich und allen die dir auf deinem Weg beistehen und nochmal Takk for Musikken din og det som følger med den. ?

 2. Hei Siri

  Mange av sangene dine går på repeat hos meg. Stemmen og musikken din treffer meg midt i hjerterota!

  Som fan av deg, ønsker jeg å høre deg synge live igjen med/uten ny musikk!

  Det viktigste er at du har det bra!

  Snart god jul ;)

 3. Hei Siri,

  sangene dine var det som fikk meg til å forelske meg i det norske språket for et par år siden og de er fortsatt ofte på playlista! Jeg håper du har det godt! Lykke til med det du driver med nå for tiden :)

 4. Hei Siri Nilsen !
  Vi har en sønn, Anton.
  Han blir 2 år 01.12
  Du har på mange måter reddet vår småbarnsperiode, uansett hvor sint eller lei seg Anton er så roer seg ned når vi hører på deg.
  Det har han gjort hver eneste gang siden han var bitteliten. Hver kveld når han gråter og er illsint skrur vi på deg på sonos anlegget, og han blir helt rolig. Du er alltid med oss, roer bestandig ned en utrolig kar som strever med å finne roen selv.
  Takk for at du lager nydelig musikk som roer ned babyen vår når ingenting annet funker!

  1. Oj, så utrolig fint å høre! Skulle ønske mine også roet seg når jeg sang for dem :-D Stor klem til dere og vesle Anton!

 5. Kjære Siri
  Ville bare legge igjen en liten hilsen og si at jeg savner å høre fra deg, og at jeg gleder meg til du titter innom oss igjen med konserter og kanskje ny musikk. I mellomtiden koser jeg meg med de vakre sangene dine, og sender deg varme tanker og et håp om at du har det bra
  Klem

 6. Dear Siri, Just want to let you know that I love your beautiful music. Your vocals, well there are no words, just WOW. I love your music, I don’t understand a word of it however I feel Norwegian is probably the most beautiful language, it is sure in the top three.
  I just wanted to thank you for such beautiful music.
  Wendell Taylor

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *