7 kommentarer til «Tusen takk alle som kom på Rockefeller i går!»

 1. En kjempebra konsert! Synd du ikke skal spille på en stund… Jeg ventet hele kvelden på «Alt som er ingenting», men den kom jo aldri…. Buhuuu. Lov meg å spille den neste gang! Lykke til med den lille. Det blir en herlig tid. Ta vare på hvert sekund :-) Plutselig reiser den ut i verden på egenhånd som en dagdrømmer, nattsvermer og arbeidsløs skuespiller!

  1. Takk! Vi strøk «Alt som er ingenting» fra setlista i siste sekund, hadde litt for lang liste :-) Skal stryke noe annet neste gang!

 2. Tusen takk for en flott opplevelse i går! Du er helt fantastisk, har ikke hørt en vakrere stemme enn din! Og i tillegg har du en nydelig personlighet. Lykke til videre i graviditeten, gleder meg til neste konsert!

  Forresten, elsker øredobbene du hadde på deg.

  Klem

 3. Hei;-)
  Super konsert i går. Du er helt rå live. <3 Kjempe bra…
  Gleder meg til nytt album med mye glede.
  Lykke til med tiden som kommer. En flott tid du har i vente.
  <3 ;-)

 4. Kjære fantastiske søte siri! Du er så sinnsyk flink! I går sto jeg fremmerst på konserten, og det var en helt utrolig opplevelse som jeg kommer til å leve lenge på! Du er så flink live!!! Så jeg må bare takke for en helt super kveld! Så gleder jeg meg masse til du skal ha nye konserter, etter at du har pressa ut ungen ;)
  <3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *