Akkorder til Alle Snakker Sant

Hei, her er akkorder til «Alle snakker sant» :-) Det er mange som ber om ukulele-akkorder! Derfor har jeg tegnet dem opp på venstre side. Der det står et 5.-tall vedsiden av betyr det at det er femte bånd. Det finnes mange måter å spille disse akkordene på, jeg har bare tegnet opp det jeg pleier å spille til denne sangen.

Hvis du er fersk i faget anbefaler jeg denne siden; Ukulele Chordfinder, som hjelp til å stemme og finne fram på ukulela. Husk å velge stemming til høyre først. Jeg stemmer ukulela i C (GCEA).

YouTubeHvis du vil covre låta, legg opp en video på YouTube og send meg et tips her i kommentarfeltet!

 

For those of you who have requested them, here are the chords for «Alle snakker sant» :-)

Alle Snakker Sant akkorder

 

Share

65 kommentarer til «Akkorder til Alle Snakker Sant»

 1. Hei Siri! Må bare si at elsker denne låta di!
  Men, jeg lurer på fingerspill-mønsteret du bruker?

 2. Hei Siri!

  Jeg har lyst til å kjøpe meg min første ukulele og lurte på om du kan anbefale meg en butikk eller nettsted? Og gjerne også anbefaling om hvilke som er bra. Har tenkt å bruke ca 1000 kr. :)

  Mvh Lise

 3. Hei Siri!
  Elsker sangen: «alle snakker sant», bare ELSKER den.
  Jeg gikk rett i butikken og kjøpte meg en Ukulele eller å ha hørt sangen. Denne magien måtte jeg lære meg!. Viste seg å være litt vanskeligere enn jeg hadde trodd (for en som ikke har spilt noen strenginstrumenter før).
  Derfor lurte jeg på om du kunne laget en film-snutt hvor vi ser hvordan du spiller «alle snakker sant».
  Hadde blitt super glad om du kunne gjøre det, kommer ikke til å få inndre ro før jeg har lært meg å spille den nyyydelige sangen din på ukulelen.

  mvh IA :)

 4. Hei, lurer på om du kunne lagt ut fingerspillet også. Det hadde vært kjempefint.
  PS: Du er kjempeflink til å spille å synge :)

 5. Hei Siri!

  Vi har veldig lyst til å lære «Skjøtet» på piano, men vi finner ikke noter/akkorder noe sted. Kunne du være så snill å legge det ut?

  Vi digger deg og musikken din!!
  Tusen takk :)

 6. Kan du legge ut akkordene til «Ta meg med» også?

  Hilsen kulturskulelærar!

 7. Hei Siri. Den nyeste plata de er noe av det nydeligste jeg har hørt! Kan du legge ut akkordene på skjøtet, enkle ting og jeg vet?

 8. Hei Siri! Lurte på om du kunne lagt ut akkordene på Jeg vet, Brev og Ta meg med? Har vært og kjøpt ukulele i dag bare så jeg kan spille låtene dine! Ville vært flott om du la ut akkordene så jeg kan lære sangene på både gitar og ukulele :)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *